Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

LasseMaja och Hamletmysteriet

Ni som läst alla böcker om LasseMajas detektivbyrå kommer inte att bli besviken på denna föreställning som visas på Dramaten nu. En teater med bra och glada skådespelarinsatser och som fick ”med” publiken i själva storyn. Och karaktärer som lätt kändes igen. Självklart även ett mysterium som ska lösas och min lilla Anton satt på helspänn och försökte lista ut vem som var boven ☺️ Föreställningen är 2 timmar lång inkl 25 min paus, vilket gjorde att vi kunde gå runt och kika på alla vackra detaljer inne på Dramaten 👌🏻 (Och köpa fika)BB153053-D85C-489B-9D83-841E5ECFA0A9 EAE2F0DB-A8B4-4C75-8D8E-59AD4293287A

Handling:

Lasse och Maja har tagit ledigt ifrån detektivbyrån för att hjälpa museichefen Barbro att sätta upp Hamlet. När repetitionerna pågår som bäst inför kvällens premiär frågar de Barbro om inte prästen kan få spela vålnaden. Snabbt måste prästen sätta sig in i handlingen och med hjälp av alla skådespelarna få hela pjäsen förklarad för sig. Mitt i allt detta upptäcker de plötsligt att kungakronan har försvunnit. Vem har tagit den? Med hjälp av publiken måste detektivduon nu, innan ridån går ner, ta reda på vem som lagt beslag på den åtråvärda kronan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons