Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Hostade in 2018 och hostar ut det (+ migrän)

Så här pigg önskar jag att jag hade känt mig så här mot slutet av året, men nej. Har hostat sedan 8 december (typ) och snörvlat till och från, och lägg till migrän på det de senaste dagarna så förstår ni 😞  Och inatt vaknade jag av att lilla Anton yrade och när jag kände honom i pannan så var han som en liten varm kamin, lite över 39 i feber. Han har hostat och snörvlat ett tag också. Så något jättemega nyårspartaj blir det inte i år för oss (typ som förra året då jag hostade och vi blev hemma). Suck liksom!

Vilkey pruttår egentligen, började 2018 med hosta, följt av influensa, och avslutar året med att halva familjen hostar och snörvlar. Jag skulle vilja säga att det bästa med 2018 har varit resan till Rhodos och Italien. Och min 40-årsfest 🤩

Jag hoppas på ett fantastiskt 2019 med mycket träning, resor, skriveri och familjemys 👌🏻💫  (nya möbler/inredning till lägenheten hade inte heller skadat ☺️)5F88FDF3-8C09-4D32-B618-3D1BEED3EB72

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons