Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Vackra detaljer!

Det är så fint ljus på vintern (de få timmar det är ljust ute ☺️) Har tagit en del detaljbilder i mammas trädgård och i området runt omkring i byn👌🏻CD3A1090-2964-4B39-8DD8-00560E2F4B82

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons