VÀlkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella Àr 42 Är, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen Àr en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tÀvlingar, tips och events. En vardag fylld av hÀrligt organiserat kaos med mycket kÀrlek. Anordnat Mammakryssningen under flera Är! OBS!! Alla bilder jag sjÀlv fotat och lÀgger ut Àr mina och inte till för att kopieras och anvÀndas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig pÄ fotohella@gmail.com vid frÄgor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Juldagen!

Och juldagen firade vi hos min svĂ€rmor i Ljusdal 😊 med min kĂ€re makes alla syskon och deras familjer. Och med paket, god mat, julklappsspelet, bygge av snögubbe, vacker utsikt och Nintendospel. Helt enkelt sĂ„ har vi haft en riktigt bra jul â­ïžđŸ‘ŒđŸ»â„ïž Nu Ă€r det dags att Ă„ka hemĂ„t, kolla in alla presenter och sedan försöka komma pĂ„ vad vi ska göra pĂ„ nyĂ„rsafton! đŸ€©A4FA30AE-ACD6-4B54-9E88-CD377BFDC990

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *