Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Juldagen!

Och juldagen firade vi hos min svärmor i Ljusdal 😊 med min käre makes alla syskon och deras familjer. Och med paket, god mat, julklappsspelet, bygge av snögubbe, vacker utsikt och Nintendospel. Helt enkelt så har vi haft en riktigt bra jul ⭐️👌🏻❄️ Nu är det dags att åka hemåt, kolla in alla presenter och sedan försöka komma på vad vi ska göra på nyårsafton! 🤩A4FA30AE-ACD6-4B54-9E88-CD377BFDC990

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons