Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Julafton 2018!

Som tradition så firar vi julafton i Hudik varje år hos min mamma och hennes man 🌟 Och vi har haft en jul med massor av vacker snö, snökoja, god mat, träffat släktingar, promenader, pulkaåkning, uppesittarkväll med Bingolotto, paket, utelek och en galen jultomte på en ren 😂D3329680-0F76-4D5E-9037-C8D8D74E5BBF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons