Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dolly Parton i kyrkan!

Dollykören Jag tycker verkligen det är så fint och stämningsfullt i kyrkor och älskar akustiken där. Förra söndagen så uppträdde vår Dollykör i Markuskyrkan, vi är en kör som under hösten övat in olika Dolly Parton låtar i olika stämmor. Min personliga låt blev Little Sparrow och Shine.

Ja det blev mäktigt och vackert. Jag fick också läsa bibelord samt växelläsning där jag ledde församlingen med mina ord.

Det var ca 300 personer som satt i bänkarna och lyssnade till oss. Till våren blir det en ny artist som ska tolkas, spännande att se vem det blir 😊 Jag har lagt min röst på antingen David Bowie eller Madonna.677F5D9F-077D-479C-849D-CD9691374BB2CB019FC2-CBCD-4474-A82D-B6F6C038A4E8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *