Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Finaste tomten!

54FEC094-3988-49ED-A93F-A9F5ED249E83

Såklart tycker jag att Anton var den allra finaste tomten idag ❤️😊 Mitt lilla hjärta. Det var ett superfint och gulligt luciatåg på skolan imorse och de sjöng så fint. Och vackra stora snöflingor föll (men det smälte tyvärr bort under dagen).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons