Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Ny familjemedlem!

Kolla vilken skönhet! Vår nya familjemedlem 🤩 Min man fick feeling så igår så köpte vi denna bättre begagnade bil, en Volvo ⭐️

Och nu i eftermiddags/kväll så har vi kämpat på att rensa och ställa i ordning garaget, mest maken ☺️. Garaget har liksom varit som ett extra förråd för oss under tiden vi varit utan bil. Men nu så, Välkommen till vår familj du vackra Volvo 👌🏻A109E869-1373-432E-982F-8CAA53728548

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons