Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Det Stora Experimentet

I lördags fyllde ju min kära dotter år, men förutom firandet av henne så hann jag och grabbarna med eventet Det stora experimentet på Tekniska Museet. På museet har de nu byggt upp så att alla kan uppleva miljöerna från Viaplays julkalender Det stora Experimentet. På plats i lördags var också alla skådisar från serien inklusive supertrevliga Beppe :-) Vi fick se första avsnittet, pyssla, skriva ut tjusiga foton och äta god brunch med plättar, glass, mackor, juice mm och sedan fritt gå runt på övriga delar av museet. Tack Wonderland Event för inbjudan, mina söner hade en toppenrolig dag.

Missa inte att besöka detta och framförallt missa inte att två fredagar under jullovet så kommer Beppe till dem och bjuder på en kladdig och busig experimentshow. Tid/plats: 28/12-2018 och 4/1-2019, stora scenen i utställningen 100 innovationer.

Det stora experimentet

Handling julkalendern Det stora experimentet:

I Viaplays andra säsong av julkalendern Det stora experimentet har Professor Primus (Ia Langhammer) byggt om sitt laboratorium till ett rymdskepp och kidnappat självaste jultomten! Med sig har hon i vanlig ordning sin originella och i hemlighet julälskande assistent Sigma (Nina Hjelmkvist).

Beppe Singer tar med sig de unga uppfinnarna Teresa Eliasson och Lucas Jernberg-Bjurén för att stoppa den elaka Professor Primus försök att förstöra julen en gång för alla. Med gemensamma krafter ställs barnen på prov genom utmaningar och klurigheter, experiment och faktainlärning för att komma närmare lösningen till att rädda julen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons