Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vernissage!

7F007670-5D57-4905-B83F-FA90A0413C44

Min gulliga lilla son och hans klasskompisar bjöd in till vernissage igår och i samband med det även knytis. Dvs vi föräldrar tog med mat och ställde upp på ett långbord så var det sedan fritt fram att äta av allt 😊 Våra plättar gick åt som smör 👍🏻 Och vernissagen var fin, Anton visade allt han hade pysslat med hittills och förklarade och pekade. Roligt att se ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *