Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag med min son

BDD1F8C0-C17C-4C35-AB1B-2A73AF440F72Ja i fredags var jag ledig från jobbet och Anton från skolan och vi körde en heldag på UnderBARA BARN mässan i Älvsjö. Supermysig dag med min lilla kille, det behövs verkligen ibland, att bara få vara med sitt lilla barn och umgås. Min vän M var oxå med och hade sina två barn med sig.

Anton testade på allt som gick att testa på, pyssel, rita, gymnastik, parkour, att så krasse i kruka och mer. Vi kollade även in föreställningarna på scenen, kikade runt och fyndade bland de olika utställarna, käkade lunch mm. 0977839B-03A9-401D-8D04-C2C1C5814634

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *