Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dolly Parton i höstmörkret!

Alltså det är mörkt ute, slaskigt på marken och jag är trött! Tidigare i veckan blev jag så glad när blå himmel och solen tittade fram i 15 minuter.. Seriöst, 15 minuter bara! Solen kom tillbaka!! ☺️?

Nä på riktigt, skulle jag sätta mig i soffan när jag kommer hem från jobbet skulle jag somna på en sekund, så därför ser jag till att hålla mig sysselsatt så att jag orkar vara vaken. Som ikväll tex, då börjar jag sjunga i kör, ska bli riktigt roligt. Dollykören heter den och precis som namnet avslöjar så är det Dolly Parton låtar vi ska sjunga. Inte de lättaste, men bland annat låten Shine och Little Sparrow. Och i december ska vi ha ett litet framträdande.

Något mer som jag börjat med är dans, en gång i veckan dansar jag, och vi lär oss 8 olika pardanser. Och so far är bugg och salsa mina absoluta favoritdanser ?
1AE57B5A-2CC6-4EBF-AA3C-23BD6375B64B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *