Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Wintershow!

WintershowJa inte har vi någon snö, men i helgen som var så passade vi på att besöka Kungsträdgården där Wintershow hade ordnat med snö och andra skojsiga och vintriga saker. Barnen kunde testa att åka längdskidor, slalom, trampbil, pyssla mm. Och lite större barn/vuxna kunde testa på skidskytte. Vi har varit på Wintershow flera år i rad och kan verkligen rekommendera det. Anton vågade sig på slalom och skidskolan de anordnade. Och allt gratis 😊 Duktiga killen fick såklart medalj när han åkt klart. Längdskidor åkte han också.61CC6A21-70D6-4492-A2C0-F32B7BA53B3B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons