Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

AW med lite väl mycket bubbel!

På riktigt! Går det att må så här dåligt efter en After work? Jodå det gör det, gaah 😩  Jösses alltså, jag kom hem efter midnatt nångång i natt och kände redan då att migränen var på väg. Kollade film med maken och sedan somnade jag på två sekunder.

När jag vaknade imorse så hade jag en riktigt hemsk migrän och mådde illa. Mådde skit helt enkelt! Låg i sängen till efter 12 då jag behövde kliva upp för att åka med Alex på basketmatch, som jag ansvarade för och coachade idag ☺️ Haha, ja jag gjorde mitt bästa med puder och mascara för att se någorlunda fräsch ut… Och ja, jag coachade dem och tog mig igenom alla perioder. När vi kom efter basketen så blev det sängläge tills nu ikväll. Känner mig något bättre nu efter en sen middag och en dusch 😊

Men det var en riktigt rolig kväll med kollegorna med bubbel (tyvärr liite för mycket), tv-spel, minigolf plus bubbel (skulle ha druckit vatten istället), middag och mer dricka (jag skulle ha hoppat över alkoholen).C9E83E8E-C8A7-4FC6-AE9B-E33403F4A5E6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *