Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nötknäpparen!

B9236DD9-F01D-40D6-AF33-258830BF3610

Igår tog jag med kidsen på bio inne i stan, vi kollade på Nötknäpparen och de fyra världarna 😊 (Min käre man hade heldag/kväll med sin vän, med öl och livespelning). Filmen var helt okej tycker jag, sådär story och lite väl lik Narniafilmerna. Men barnen, speciellt grabbarna gav filmen höga poäng. Det är en äventyrs/fantasy/familjefilm på 1 timme och 39 minuter som rekommenderas från 11 år men min 6-åring hade inga problem med att se den och han gav filmen 9 av 10 poäng 👍🏻

Handling:

Allt Clara önskar sig är en väldigt speciell nyckel som kan låsa upp en ask vilken innehåller en ovärderlig gåva från hennes döda mor. En gyllene tråd, som hon får på sin gudfar Drosselmeyers årliga julfest, leder henne till den eftertraktade nyckeln. Men nyckeln försvinner omedelbart in i en underlig och mystisk parallell värld. Där möter Clara soldaten Phillip, ett gäng möss och regenterna som härskar över tre av världarna: Land of Snowflakes, Land of Flowers och Land of Sweets. För att få tag i nyckeln måste Clara och Phillip bege sig till den olycksbådande fjärde världen som styrs av tyrannen Mother Ginger.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *