Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Swedish House Mafia? Check ✅

Igår var dagen då biljetterna till Swedish House Mafias återförening den 4/5-19 skulle släppas kl 12, eller förresten så var det pre-sale i torsdags om man var SAS medlem, MEN det missade jag helt eftersom jag jobbade 😢 Så igår var jag beredd och loggade in tidigt på sidan och hamnade i waiting room. Men vad hände kl 12, jo ingenting… Jag fick ingen chans att köpa biljetter,  blev fast i waiting room..

Vad händer då, jo Live Nation går ut med ett till datum för konsert, den 3/5 och jag skyndar mig att ställa mig i kön på sidan men samma sak, inget händer! Sjukt besviken.

Men då väljer de att släppa ytterligare ett datum, 2/5 och då, äntligen kom jag fram till bokningssidan och fick två riktigt bra biljetter! Och min kära dotter kommer att bli såå glad när hon fyller år i december, eftersom hon verkligen gillar SHM:s musik! Yay 😊💫Swedish House Mafia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *