Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bara en månad kvar till årets Happening! UnderBARA BARN mässan

underBARA BARN

Förstår ni att det nu bara är endast en månad kvar till årets händelse, dvs UnderBARA BARN mässan. Och det är helt otroligt vad fort tiden går, för jag tror att min dotter var 2 eller 3 år första gången vi besökte mässan, och det är alltså ca 14 år sedan :-) Så ni fattar hur många mässor jag har hunnit med genom åren 😉 I år kommer jag som ambassadör för mässan att gå dit med min minsting. Vilket jag såklart ser som ett roligt uppdrag, så det kommer att dyka upp massor av bilder och info från mässan när det närmar sig, jag kommer nog att gå på fredagen. Är det fler här som ska gå? Vad ser ni mest fram emot under mässan?

Öppettider 16-18/11-2018 (fredag 9-17, lördag 9.30-17, söndag 10-17)

Jag och Anton ser verkligen fram emot att dels träffa gamla samarbetspartners som jag hade under åren jag anordnade Mammakryssningen och Mamma-barn eventen, men också att få mingla runt, se nyheter, få ny inspiration, testa på aktiviteterna för barn och shoppa. Jag kommer också spana på saker som passar min brorsas bebis. Brukar alltid hitta saker vid tex Geggamoja, Filur Design, Me&i och Lipfish och hos många fler utställare såklart :-)

Ja nu räknar vi ner till årets Helg :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *