Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bitter Medicin

bitter medicin

Snart ska jag iväg på en bokrelease för Bitter Medicin, en bok av Forsell/Burén. Det är Erwik Communication som bjuder in och förutom en träff med författarna för att höra mer om denna verklighetsbaserade kriminalroman så kommer det att bjudas på dryck, munkar, musik och minigolf.

Info från myNEWSdesk:

”I Bitter Medicin av Gela Forsell och Anders Burén möter läsaren den internationella organiserade brottsligheten som sprider fulmedicin till intet ont anade medborgare. I boken får du lära känna polischeferna Jeanette och Andy. Tillsammans tar de kampen mot en likgiltig polisledningen som inte förstår allvaret i attackerna från den kriminella hanteringen av förfalskade läkemedel.

Bitter Medicin är första delen i en trilogi och författarnas debutbok. Läsaren får följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av grov brottslighet och förfalskade mediciner. En brottslighet och en global industri som omsätter betydligt mer än världens samlade narkotikahandel och som de internationella Polismyndigheterna tar på största allvar. I Bitter Medicin ges en nervpirrande lek med en blandning mellan verklighet och fiktion. Där sanningen kan komma att förändra prioriteringarna som görs hos de svenska brottsbekämpande myndigheterna som är fångar i korruptionen och lobbyisterna nät.

Båda har varit operativa i kampen mot den internationella organiserade brottsligheten.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *