Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Ghost Ship nästa…

Skeppet Gröna Lund

Alltså ja, jag brukar vara med i tävlingar som jag känner att jag verkligen vill vinna! Och sen brukar jag vara med i tävlingar som är mer som stora utmaningar, just för att jag tycker det är spännande att utmana mig själv, men det är tävlingar som jag innerst inne kanske inte vill vinna 😬😉

Men ja, idag vann jag, helt otroligt nog, Gröna Lunds tävling om att vara den första som får gå ombord på deras nyhet Ghost Ship, eller Skeppet som det heter. Gaah! Jag är livrädd redan nu!! Men på fredag är det dags, då kliver jag ombord med ett av mina barn, i en utmaning om vem av oss som kommer att skrika först! Alltså jag kommer ju att svimma så lättskrämd som jag är. Jag menar, jag hoppar ju högt när någon passerar mig i löpspåret, hahaha 😂 Ja en riktig utmaning kommer det att bli, en läskig men rolig vinst som vi lite lätt skräckslagna looking forward to..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons