Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Casual Friday!

Men alltså, hur skönt är det inte med fredagar?! Idag hade jag min orangea stckade tröja som jag älskar. Höstig och härlig. Älskar den här årstiden. Och när det är casual Friday på jobbet så passar jag på. Jag jobbar bra mycket bättre i mjuka och bekväma kläder än kavaj och blus ☺️

That’s just me 😊70D85289-F448-496F-9D9A-B6E19B4814F6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *