Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tips på bra hårsalong!

Ja, jag är avis på min dotters hår!! Jag vill också ha långt och tjockt och vackert hår. Jag själv har ju det plattaste och tunnaste håret på planeten, hahaha 😉 Min lilla filura var iväg och klippte sig i helgen och resultatet blev såå bra, hon blev riktigt nöjd. Hon klippte sig hos Head Spot i PUB-huset här i stan. Ett tips för er som letar proffsig hårfrissa :-)

0E73CD99-5A51-4BC6-A361-576513F9F61A 661763CF-35D2-41B2-95EC-307271EB63A7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *