Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kanelbullens dag

Kanelbullens dag, äntligen är den här :-) Och som tidigare år så står jag kvällen innan och bakar järnet, haha :-) I år blev det kanelbullar med både pärlsocker på och hackad mandel. Och inuti så har jag extra mycket smör, socker och kanel. Vi gjorde några enstaka vaniljbullar också (blandade smör, vaniljsocker och strösocker) men även bullar med nutella inuti :-) De flesta av bullarna tog jag med till jobbet idag för att bjuda kollegorna på, det brukar uppskattas, vilket är kul :-) Har följt vanligt bullrecept (som står på baksidan av mjölpaketet) men jag valde att göra årets bullar som ”snurror” och laktosfria. Kanelbullens dag 9BE4095E-D7C7-4344-A973-E3C304E7EBE5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *