Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

SmallFoot

I fredags hade denna härliga film premiär på biograferna och jag och barnen passade på att se den i söndags. Filmen heter SmallFoot och är ett riktigt familjeäventyr om kärlek, mod, vänskap och med musikaliska inslag. Den handlar om en Yeti som heter Migo som är övertygad om att människor som kallas för ”SmallFoot” är riktiga. Och efter ett ”brott” mot Yeti samhällets regler så blir han bannlyst och känner att han måste och vill bevisa för sin stam att ”SmallFoot” verkligen existerar. Han får hjälp av S.E.S – Smallfoot Evidentiary Society att ta sig bortanför den egna lilla snötäckta by uppe i bergen, för att utforska vad och om det finns något annat nedanför molnen :-)

Filmen är 1 timme och 36 minuter och en familjär komedi som passar hela familjen. Passa på att se den vetja :-) SmallFoot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *