Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll med Ghost!

Ghost the musical

Alltså WOW! Jag såg musikalen GhostChina teatern igår och den var magiskt bra (2 tim och 50 min inkl 25 min paus). Jag och min vän satt längst fram och det var häftigt att se hela föreställningen på så nära håll. Biljetterna köpte jag till ”Solstingspris” innan sommaren, ett erbjudande jag hoppade på direkt med 50% på utvalda datum av musikaler. Såå värt priset.

För alla er som sett filmen Ghost med Patrick Swayze och Demi Moore (från 90-talet), gå och se musikalen! Ni blir inte besvikna. Den innehåller allt från skratt, drama, proffsiga dansare, skådisar (fantastisk inlevelse och trovärdiga), amazing sång och musik. Och såklart odödlig kärlek. En väldigt bra tolkning av filmen och mina tårar rann förstås. Så vattenfast maskara är ett måste 😉

Ghost

I huvudrollerna ses talangfulla Peter Johansson (Sam Wheat) och Bruno Mitsogiannis (Carl Bruner) (båda har jag tidigare sett i Rock of Ages) Vilka röster de har! Maria Lucia Heiberg Rosenberg gör rollen som Molly Jensen och Gladys del Pilar Bergh rollen som Oda Mae Brown. Imponerad av deras röstresurser. Omg, tänk att kunna sjunga som dem. Yes please liksom :-)

China teatern 90E4FB90-9D2E-477A-8225-DBEA8790122F AE2FAE89-EA5E-4941-8599-B1D882217647

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *