Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

the Sound of Music, höstens musikal!

85A54749-52F7-42A3-82B9-4F3163CAB04C Alltså ja, jag har sett the Sound of Music som musikal en gång förut och blev då överväldigad hur bra musikalen var. Så nu när jag fick chansen att se den igen på ett genrep på Intiman så tvekade jag inte en sekund. Så fantastiska skådespelarroller, vuxna som barn, och sångerna.. Ja har man sett filmen så kan man ytp sjunga med i varenda låt. Och har man inte sett filmen så kommer man gilla den ändå. Det här är en musikal som berör, en musikal som har allt som glädje, kärlek och spänning men också nazismens mörka historia.

Sedan att skickliga Jessica från mina hoods har två roller i musikalen gör den bara bättre. Hon är fantastisk i sin roll både som syster Margareta och som fru Schmidt :-)

Den här gången gick jag med en vän, men förra gången så hade jag med mig barnen. Men mina stora barn reagerade så starkt när det blev hitlerhälsningar etc, så de ville inte se musikalen igen.

På torsdag den här veckan ska jag gå och se Ghost! Yay, jag ÄLSKAR musikaler.Sound of Music

Handling:

”The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg. Österrikiska Maria vill bli nunna men passar inte in i klosterlivet. Maria får därför uppdraget att vara guvernant till barnen von Trapp.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *