Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att njuta av naturen

Jag har nämnt ett flertal gånger att vi älskar att vara ute i naturen, men jag fattar inte att det ska vara så svårt att verkligen ta sig ut. Och vi som har ett stor naturreservat runt hörnet! Skärpning nu familjen, mer utetid faktiskt och mindre speltid 😉

Speciellt nu under hösten är det supermysigt och strosa runt och leta svamp och bär. Eller bara njuta av en matsäck på en klippa i skogen. Eller bara lyssna på spännande ljud och spana efter djur.

Naturen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *