Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Att få uppleva något såå gott!

Plötsligt så händer det :-) Att jag faller pladask för godis. Vilket hände nu när vi fick hem senaste nyheterna från Plopp och Cloetta. Alltså Plopp mjölkchoklad med  djungelvrål, helt amazing, och Plopp  Gott & Blandat, också helt fanatstisk, den var jag dock skeptisk till innan, men denna kombination är outstanding, ett måste till framtida lördagar :-)Den med kexchoklad och ren mjölkchoklad blev för mycket ”choklad”. Jag vill att det ska hända något med smakerna så därför blev de andra två mina favoriter :-) Plopp F51ABD81-92E5-43CD-88BA-DC31E199C9E6 Att vara med i Cloettas bloggnätverk och få chansen till att testa alla goda nyheter är en vardagslyx tycker både jag och familjen. Alltid lika spännande, roligt och framförallt gott när leveransen kommer :-) Det var en härlig blandning nu sist med Malaco Gott & Blandat både original och supersur med 30% mindre socker. Verkligen ingen skillnad i smak sedan innan.

En helt fantastisk och lyckad kombo är Malacos lakrits & hallon, det är sötlakritsen från Gott & blandatpåsen i en egen påsa blanadat med godis med hallonsmak, Mmmmm.

Crazy Face Cool hade en lite för stark eftersmak för mig, men de var goda så länge man tuggade på dem 😉 En påse med mjuka godisar av smakerna vattenmelon och hallon.

Polly Super Crunchy är en sån godis som är omöjlig att bara äta en av, man måste liksom ta flera, haha :-)

Nutisal Super Berry Mix är en osaltad nötmix med superbär, passar perfekt som snabbt mellis innan tex träning.

Alla dessa nyheter finns i de flesta butiker från nästa vecka, förutom Gott & Blandat original och supersur som redan nu finns i Coops butiker.

Cloetta 2EB08FA4-71AD-4388-B0E7-6BF9DB29666AP

En reaktion på ”Att få uppleva något såå gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons