Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Skolstart för alla tre

Omg, sommarlovet är redan slut och idag var det dags för barnen att börja skolan. Alex i 6:an, Anton i 6-års och Lovina på gymnasiet! Jag var ledig från jobbet idag för att följa med Anton till hans första dag i skolvärlden 😊 Det gick hur bra som helst. Resten av dagen har vi tagit det lugnt. Lovina har börjat på en helt nyöppnad gymnasieskola inne i stan, Naturlinjen.

Ja de blir stora mina små barn ❤️❤️❤️E4C9EB9D-5468-4697-A391-24B6EBB107A7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *