Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tips på bra restaurang för middag i Rom

La Famiglia är en restaurang på den lugna gatan Via Gaeta 66 som jag verkligen kan rekommendera. Fantastisk service, riktigt bra priser på mat och mysig uteservering, eller om man vill så går det utmärkt att sitta inne på restaurangen med air-condition.

Prisexempel på en varmrätt: 6 euro för en Margeritha pizza, 7 euro för tortellini bolognese, 7 euro för lasagne, 7 euro för pasta pesto, 4 euro för en halv flaska vin. Som sagt, riktigt bra priser, och restaurangen ligger bara ett par kvarter bort från Termini centralen i centrala Rom, där även vårt hotell låg. Så det tog för oss typ 5 minuter att promenera till restaurangen. Det tillkommer även en serviceavgift på 1 euro/person på notan.

Mest lokalbefolkning som åt där. Och ja, jag är riktigt glad att vi hittade detta ställe, vi åt middag där två av tre dagar som vi var i Rom 🙂 Man kan om man vill förboka platser, men vi gjorde inte det, vi kom dit ca 21.00 båda kvällarna.restaurant, rom, rome, tips, influencer, blogger, travelblogger, fotohella E4CF8749-5D75-479F-8219-97BCD8ADCA22E2D5A5EE-8655-4C03-86C6-7CC27F734AB9  gelata, rome, rom, glass, la famiglia, restaurant, tips, influencer, blogg, fotohella, resa med barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *