Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att ha varit i drömlandet

Ja, nu är vi hemma efter en 9 dagar lång resa genom Italien. Vi började i Rom och slutdestinatinen var Venedig. Och jag fullkomligt älskar Italien, vilket vackert land, såå mycket att se. Ja helt underbart. Ni som följer mig på Instagram har sett att det ligger en hel del bilder där, och jag kommer naturligtvis skriva här med, ge tips på hur man får ihop en sån resa vi gjorde, med allt från planering till genomförande, vad det kostade, tips på restauranger, sevärdheter mm. Och en massa bilder 🙂

Jag hoppas få ihop något under helgen, om jag hinner, vi kom nämligen hem sent i går kväll och idag har jag jobbat och gissa vad jag ska göra ikväll? Jo, tvätta, haha 🙂 Happy friday liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *