Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att kliva på planet mot Italy

FlorensNu drar vi mot Italy, dvs vi byter ut värme mot ny värme, puuh, haha :-) Men det ska bli fantastiskt att uppleva detta vackra land igen och för mig nya platser denna gång som Rom, Pisa, Florens och Venedig. Ja, det kommer att vara varmt men jag har laddat med allt möjligt i packningen, tunna och svala kläder, resorb, keps och självklart kommer jag att bära på en vattenflaska :-) Jag kommer nog mest uppdatera med bilder på Instagram, så följ mig där vetja, you know my name: ”fotohella”.

Uppdaterar mer i bloggen vid tillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *