Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att beställa en fotobok av vårt bröllop

Ett år efter bröllopet tog det, att sätta mig ner och gå igenom alla 1704 st bilder som togs. Gå igenom dem och gallra ner till knappt 400 st, för att göra en andra gallring ner till 224 st som jag hela dagen igår och halva dagen idag suttit och fixat med.

Först sorterade jag dem i ordning och sedan beställde jag den hos Smartphoto. Jag gillar deras mallar och verktyg på sidan, enkel att förstå och många alternativ. Det kändes såå skönt att trycka på beställningsknappen, och nu ser jag fram emot att se resultatet av vårt bröllop i en fotobok 😊 Valde storlek XL liggande, tror att det kan bli toppen 👍🏻💫Fotobok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *