Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att få bloggtorka!

Bloggtorka! Kan kanske bero på den enorma värme som är utomhus och inomhus. Och de renoverar fasaden här så de har plastat in våra fönster och balkongdörr, vilket betyder att vi har i snitt 29 grader inne, puuh! Svettigt blir det. Jag gillar värmen men det räcker gott och väl med ”vanlig” svensk solig sommar för mig 😉

Så vi badar, vilar, dricker, äter, dricker, sover och badar..

Men med start imorgon så kommer det ett gäng inlägg igen 😊284EEF36-3558-4E55-894D-824FA48CB0AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *