Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att det plötsligt händer..

Plötsligt händer det ☺️

På vår 1-åriga bröllopsdag i söndags så överraskade min man mig med en present. Ett vackert armband i silver med evighetstecknet, samma tecken som är ingraverat i våra ringar.

Han bad mig stänga fönstret i sovrummet och där hade han gömt en liten silvrig ask, såå romantic ❤️ Jag blev riktigt glad och förvånad, för det hör inte till vanligheten att han surprisar mig med presenter 😊6807E88F-7508-4553-A176-A9FC1966B5DA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *