Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att bada, bada och bada lite mer.

Ja ni, finns det något annat att göra än att bada dessa varma dagar? Frågar jag min yngsta son så Nej! :-) Han gillar verkligen att bada. Jag däremot är en riktig badkruka och vill gärna ha närmare 30 grader i vattnet innan jag hoppar i. Jag tror att jag tänker för mycket, typ att det kommer att ta för lång tid för bikinin att torka efter bad, haha :-)

Tur är det i alla fall att vi både har badsjöar och utomhuspooler i närheten där vi bor.45A727E4-5D2A-43D3-9067-CD5CFBECF934 E3BB602F-4B37-4007-98D5-2B059282A193

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *