Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att se fram emot Italienresa

Snart, snart är det dags för vår Italienresa. Och som jag längtar, jag menar, jag älskar det landet. Kan mycket väl tänka mig ett semesterhus i Toscana när jag blir äldre. Och ja, jag vet att det kommer att bli varmt, det är vi förberedda på. Men vi har ju vant oss vid värmen här hemma i Sverige nu, helt otroligt vilken värme det är ute. Vi kommer att resa runt i Italien när vi är där, vi börjar i Rom och tar oss sedan upp mot Pisa, Florens och Venedig. Först var tanken att vi skulle hyra ett semesterhus i Toscana men då vi gillar historia och att se saker så valde vi alternativet att resa runt istället för att kunna se så mycket som möjligt.

Vi har lite vant oss att boka färdiga charterpaket eller flyg + hotell när vi rest hittills så jag vet inte varför vi gick bananas och började med att boka bara flyget inför denna resa, för oj vilken tid det har tagit sedan att boka boenden och tåg. Jag menar, det är ju inte bara att välja det första boendet man ser för att det ser bra ut på bilderna, nej, utan vi har suttit och läst recensioner, läst lite mer recensioner, läst ännu mer, kollat avstånd till tågcentraler och sevärdheter etc. Men nu är vi klara med alla boenden och tåganslutningar. Känns skönt :-) Och jag har fått flera tips på restauranger, gelatos och saker to do. Boendena har vi hittat både via Booking.com, Airbnb och Ticket.se. Uppdaterar närmare inpå :-)

Italien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *