Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att åka buss på vatten

2F62DADF-6734-46AE-A956-9AF5286ABD1A

Efter en dag som började med att dragkedjan i gylfen på mina brallor gick sönder, till att en kollega påpekade att jag hade en relativt stor reva på byxan där bak och att jag glömde att jag hade lunchdejt med bästa Susie, så vände sedan dagen till det bättre när vi på kontoret började ladda inför sommarfesten vi hade igår kväll.

Först bubbel och tårta på kontoret, sedan promenad ner till vattnet vid Operakällaren för att hoppa på en Amfibiebuss som först åkte på vägarna och sedan ner i vattnet :-) En cool guidad tur på land och till havs, i en buss :-) Bussen tog oss till Skansen där vi käkade grillbuffé på Gubbhyllan. Sen blev det after-party på F12. Om jag är trött idag? Jajamensan (och lite lätt bakis) 😉 986277A6-E812-4ACE-A247-3263AE0FB4BB

Amfibiebuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *