Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att äta gott från Middagsfrid

För att få ny matinspiration och slippa äta makaroner och korv fem dagar i veckan så beställde vi och fick igår hem leveransen av Original matkasse från Middagsfrid. Och jösses så mycket gott.

Vi kollade de olika menyerna innan på hemsidan och föll för denna veckas menyer. Ja, kolla in detta liksom, halloumiburgare med chilimajo och rotfruktspommes :-)

Ja matkasse är verkligen toppen, men jag kan tycka att det ibland är lite för dyrt. Men samtidigt om man räknar på det så blir det säkert mycket dyrare att handla hela tiden på Coop som vi gör 😉

Men att få ny matinspo är aldrig fel.Middagsfrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *