Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att pausa träningen!

Alltså fan vad besviken jag är på mig själv gällande träning. Vad hände liksom?? Jag och Lovina har försökt oss på att träna ett tag nu men verkligen inte så ofta som jag vill och som hon behöver med sina knän. Minst två gånger i veckan har vi sagt, helst tre. Men just nu för tillfället så har vi en paus, för att det har kommit andra saker i vägen. Suck, jag vet, inte skylla ifrån sig. Och ja, jag ska ta tag i detta! Kämpa Helena! Träna är bra för dig.

94BBEDBB-79A8-40BF-B9DE-513EDBAB97C2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *