Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att Heja på Sverige!

Ikväll är det så äntligen dags för Sverige igen att spela match i VM, denna gång mot Tyskland. Jag hoppas såklart på vinst för Sverige, men det kan bli svårt. Kommer att bli såå spännande.

Och som jag lovade så skulle jag berätta för er varför jag kan vara hemma och se alla härliga matcher. Jo jag lyckades vinna Mix Megapols tävling ”Vinn en VM-lön”. Dvs jag får lön för att se fotboll. Och behöver således inte vabba eller liknande som jag kan tänka mig att många andra gör så här i VM-tider. Inget jag skulle göra ändå, men.. Det är i alla fall helt sjukt overkligt att jag lyckades vinna, och jag är såå glad för det. Förstå lyxen att se Sveriges första match hemma i soffan med barnen i måndags. Vi lyxade till det med snacks och dricka. Och som vi skrek när Sverige satte straffen :-)

Så nu kör vi en repris ikväll, Vinst mot Tyskland! :-) Heja Sverige!

CED9DFDE-F0CD-466B-A2E4-643DAB33ADE5 8D0BABD3-5732-42DE-84AF-18D27B27E20A

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *