Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att fira måånga år som gifta!

Igår var det den 22/6 och vår 11-månaders dag som gifta. Snart 1 år! Yay!

Men några som varit gifta liite längre än oss är min kära faster och hennes man. De firade nämligen bröllopsdag igår och hela 56 år som gifta :-) Imponerande! Snacka om att hitta rätt partner. De är ett så mysigt par som under alla år hållit ihop. Grattis på er bröllopsdag.

Jag gillar verkligen båda två och de betyder båda mycket för mig ❤️  Kram på er M och G!0A533393-237F-4C73-B8AE-3B63E6DF91AA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *