Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att dejta maken över en burgare

Igår efter jobbet så drog jag och maken på dejt :-) Händer inte så ofta att bara jag och han går ut men vi tyckte att det var dags så vi åkte till Skanstull och Clarion Hotel Stockholm för middag och öl på Eatery Social. En riktigt bra restaurnag med otroligt god mat. Ett tips för er som har vägarna förbi söder och letar något ställe att käka på :-)

258396D8-976D-47D3-B866-87E84A331E82 Clarion hotel stockholm

4 reaktioner på ”Att dejta maken över en burgare

  1. Vad härligt med dejt och lite ni-tid! Kul att ni gillade oss och vår mat -varmt välkommen tillbaka till oss! /Lotta, Marketing Manager Eatery Social & Clarion Hotel Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *