Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att vara ledig för att se fotbolls-VM

Idag är det dags, Sveriges första match i VM. Kl 14.00 mot SydKorea och ja, jag är ledig för att se den :-) Jag berättar snart varför jag kommer att vara ledig vissa dagar för att se matcher under VM :-)

Let’s go Sverige, nu vinner vi matchen!

World Cup, 2018, VM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *