Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att grilla till solnedgång.

2BD94452-C5BE-4EC9-B1C7-459DB6E0A1EE

Vilken lovely sommarkväll det var i lördags, vilket passade perfekt då det dels var 6-års kalas för tre av Antons dagiskompisar men de bjöd även in alla barn/föräldrar till en avslutningsgrillfest. Så massor av god grillmat, lekar och bus. Och kolla in bilden på Anton och hans bästis, haha :-) Den ena tog halva strösselburken på sin glass och den andra halva chokladsåstuben…

När solen började gå ned så drog vi oss hemåt, en riktigt bra kväll med fina vänner.AEE3C8C9-1843-440F-B17B-107CE1C9EF03530CF18A-DD99-4913-A8A5-44FCDE5E5AB0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *