Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att käka sommarlunch hos Kaffeknappen

Tidigare i veckan var jag och en kollega till vår kaffeleverantör Kaffeknappens stora sommarlunch. Det är först till kvarn till denna lunch varje år och platserna går åt som smör i solsken :-) Inte så svårt att förstå varför. Det var en riktigt god och varierad lunch och + desserter som vi fick mumsa på. Och gott kaffe såklart 😉

Om ni funderar på kaffeleverantör till ert företag så kan jag verkligen rekommendera Kaffeknappen, riktigt bra service, de är trevliga, har bra och olika varianter av kaffemaskiner, smakrika kaffebönor, ja behöver jag säga mer? :-)KaffeknappenE61B359B-C5E5-4A7F-8509-82DFC6523D49

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *