Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att disputera!

Att vara gift med en doktorand kan bitvis vara tufft, för det innebär att det är fullt fokus på doktorsavhandlingen och den bok som ska skrivas (såklart 😉 Och det har blivit väldigt sena nätter med skriveri och läsning, grubblerier, deadlines, ändringar i texten, mer läsning, mer skriveri, och ja ni fattar :-) Det jag är imponerad av är att min man ändå mitt i allt detta tagit sig tid för sin familj och framförallt barnen med bland annat läxor och nattsagor, han har även hunnit med sin träning.

Och igår fick han belöning för alla de drygt 5 åren han har suttit och skrivit sin bok, nämligen disputationen. Han disputerade i Uppsala och jag, Lovina, Jons vän och Jons mamma åkte med för att stötta när han skulle försvara sin text och bok. Och visst fick han tuffa frågor av opponenten men han svarade med bravur på allt och fick sedan vid sammanfattningen otroligt många fina ord sagda till sig om boken.

Sedan var det dags för lunch med tre olika smörgåstårtor, bubbel och baguetter. Och från både tidigare kollegor, handledaren under de här 5 åren och opponenten fick han beröm för sitt verk genom olika tal.

Så fatta hur stolt fru jag är!! Nu bär han titeln Juridisk Doktor :-) My darling husband!

Bokens namn: Concentrations in the EU pharmaceutical sector.75BEBD21-83BF-4E64-8C26-82B1A37045AF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *