Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att njuta av sommarkvällar

Oj vilka underbara sommarkvällar det är nu, idag när jag kom hem från jobbet så slängde jag ihop en pestopastasallad och packade picknickkorgen och drog ut till fältet med sönerna :-) Såå härligt och varmt. Vattenpistolerna var med :-) Älskar att vi har hela gärdet, skogen och naturen så nära.807BBAA3-3ECE-4D7B-BB47-CFB3AA75B2DEB334138B-9514-4F6E-8DBF-C66BF9448D70

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *