Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att gå på förhandsvisningen av LasseMajas Detektivbyrå!

D7032C87-100A-44F4-8045-6D794C38A817

Ja i söndags var vi på förhandsvisningen av LasseMajas Detektivbyrå, Det första mysteriet, inbjudna av Akademibokhandeln. Och jag säger bara, Gå och se den. Den var både rolig och spännande, ja en riktigt bra familjefilm på drygt 1 timme och 30 minuter och som har premiär nu på fredag 1 juni. Passade både min 5-åring, 12-åring och till och med 15-åringen 🙂

Med skådisar som Lotta Telje, Jonas Karlsson och Johan Rheborg så är det bäddat för succé, och självklart gjorde barnskådisarna bra insatser de med 🙂 Ja, Josephine Bornebusch har verkligen lyckats med sin film.

Handling:

”Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gången? Följ med på det allra första fallet för LasseMajas detektivbyrå – ett spännande äventyr som börjar när systrarna Hammarabis bok blir stulen från Vallebyskolan. Boken bär på en mystisk hemlighet, och plötsligt är alla på skolan misstänkta: den skumma vaktmästaren, gympaläraren med den tajta overallen, den konstiga bibliotekarien, ja till och med rektor Brynolfsson själv! Men vem är egentligen den riktiga tjuven? Och kommer LasseMajas detektivbyrå lyckas lösa sitt allra första mysterium?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *