Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att bli firad på Morsdag!

Morsdag

Ja Morsdag kunde inte ha firats bättre, söndagen startade med att familjen fixade frukost på sängen. Det var både croissant, fil å müsli, chokladhjärtan och apelsinjuice. Sedan mötte vi upp vänner och åkte vi in till stan för att se förhandsvisningen av familjefilmen ”LasseMajas detektivbyrå, det första mysteriet” (berättar mer om filmen i kommande inlägg). När vi kom hem packade vi picknickkorgen och gick ner till fältet där vi fikade, slappade och solade. Men vi spelade oxå yatzy, brännboll, fotboll och hade vattenkrig. Helt enkelt en perfekt Morsdag med min älskade family. Och kolla in bilden på grusplanen här nedan, mina grabbar ritade ett Morsdagkort till mig, såå fint ju!B5EDFD50-CAC7-47EF-9255-945A55FEF48D77EBFEFC-2717-4E2F-A854-59D962C4F2645E2DF8A3-DCD0-48BE-A2E4-FAB8204701DA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *