Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att käka på Taku-Taku!

I fredags testade jag och en kollega på att käka på nyöppnade veganska fastfoodstället Taku-Taku i Hötorgshallen. Slow cooked fastfood, lagad på enbart veganska råvaror. Taku-Taku serverar tex olika sorters tacos, smårätter och yum buns från meny.

Jag käkade en riktigt god sallad: Crunchy Avocado Caezar med rökt tofu, quinoa och krutonger. Och självklart ville vi testa lite olika från menyn så vi köpte även sötpotatispommes och banana cakes som vi delade på 🙂 Om vi blev mätta? Jajamensan, till detta lunchställe går vi absolut igen 🙂Taku-Taku

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *